Produktai skirti tofu bazilika šaltibarščiai (5)

Minkštas sūris su bifidusu - Minkštas avies sūris

Minkštas sūris su bifidusu - Minkštas avies sūris

Queso tierno de oveja. Ideal para comer al natural o para fundir.
Baltasis Tunas Marinuotas - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Baltasis Tunas Marinuotas - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

The Bonito del Norte is caught in the Cantabrian Sea between the months of June to October with selective fishing gear, one by one, with hooks. It is characterized by its white and tender meat, smooth flavor and juicy texture. It is canned and covered with a mild pickled sauce. It does not contain gluten. Food suitable for celiacs.
Baltas Tunų Pilvas Alyvuogių Aliejuje - Premium Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Baltas Tunų Pilvas Alyvuogių Aliejuje - Premium Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Bonito is made with fish caught in the summer months when large groups approach the Cantabrian Sea. It is characterized by its white and tender meat and juicy texture. The 100% natural product is cooked and olive oil and salt are added, or pickled sauce. Pieces:10 Pieces:24
Kūdikių Kalmarai Alyvuogių Aliejuje - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Kūdikių Kalmarai Alyvuogių Aliejuje - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

The squid is stuffed with its own tentacles through a delicate and artisanal production process. It is cleaned by hand one by one and olive oil is added. A tender and delicious snack that surprises with its flavour and texture. Pieces:10/15 Pieces: 3/5 Pieces:5/8
Baltojo Tunų Pilvas Alyvuogių Aliejuje - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Baltojo Tunų Pilvas Alyvuogių Aliejuje - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

The Bonito is fished in the Cantabrian Sea, after cooking the most valued part of the Bonito, with a honeyed texture and great flavor, virgin olive oil and salt are added, a natural product made from a high quality blue fish and numerous properties for health.